Administratief Medewerker Finance (0,8 – 1,0 fte)

Steel Solutions B.V. is een internationale staal distributeur. Wij ontzorgen alle partijen die deel uitmaken van de internationale staal supply chain die bestaat uit staal producenten, traders, servicecentra en voorraadhoudende handelaren. Wij leveren staal aan fabrikanten in uiteenlopende industrieën, zoals de automotive, apparaten en luchtvaart industrie . Wij organiseren het complete logistieke proces, inclusief douane en andere fiscale afhandelingen. Kortom wij zijn een vooruitstrevende organisatie en altijd op zoek naar het bieden van aantoonbare toegevoegde waarde en service voor onze klanten.

Werken voor en bij Steel Solutions B.V. betekent meewerken aan een geweldig bedrijf dat acteert in het hart van de Europese staal industrie. Wij beschikken over de faciliteiten die het mogelijk maken om staal producten per schip, vrachtauto en zelfs per trein te ontvangen en te verzenden. Onze trimodale werkwijze!

Ons bedrijf maakt een geweldige interessante ontwikkeling door – van een gewaardeerde traditionele logistieke dienstverlener met een hoogwaardig service niveau naar een vooruitstrevende E-fulfilment organisatie die steeds meer vanuit data acteert. Door het enorme onderscheidende vermogen ten opzichte van de concurrentie en de relevantie van onze service worden wij een onmisbare schakel voor alle partijen in de staal supply chain. We zijn zeer geïnteresseerd in professionals die van dynamiek, aanpakken en smart werken houden en zich voortdurend willen blijven ontwikkelen. Wij stellen op de eerste plaats grote eisen aan de persoonlijke competenties van onze medewerkers want daarmee maken wij voor iedereen het verschil, nu en voor de toekomst.

De typische cultuur binnen Steel Solutions B.V. is te typeren als de werk- en handelswijze van een “Wolf Pack”: Sociale en intelligente dieren die in een goed georganiseerde roedel leven. Daarbij heeft eenieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheid en levert aantoonbare toegevoegde waarde. In organisatie termen: Wij hechten bijzonder veel waarde aan goede onderlinge communicatie en samenwerking, waarbij iedereen eigen verantwoordelijkheid neemt en draagt met betrekking tot zijn/haar rol in de roedel. Wolven verkennen steeds nieuwe gebieden en wolven hebben een groot aanpassingsvermogen waardoor zij uitstekend in staat zijn om zich snel aan te passen in een sterk veranderende markt. Ook wordt pro actief gereageerd op kansen.
Samenwerken, hebben en tonen van ondernemerschap en continu bezig willen zijn met verbeteren en vernieuwen zijn geen mooie typeringen, maar juist de krachtige competenties die jou typeren.

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de wereld van logistiek dan wensen wij je veel succes.
Ben je echter uitgedaagd door deze energieke setting en grote mogelijkheden, neem dan contact op en overtuig ons dat jij deze job niet alleen aankunt maar ook dag in dag uit waarmaakt.

Steel Solutions B.V. maakt bij het uitbesteden van opdrachten veelal gebruik van haar zusterondernemingen Maasterminal Maastricht B.V. en SLE Global Logistics B.V.

Administratief Medewerker Finance (0,8 – 1,0 fte)

Als Administratief Medewerker Finance rapporteer je aan de controller.

Je 8 belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

• Het optimaliseren en verbeteren van onze processen;
• begeleiding van het gehele proces purchase-to-pay;
• crediteuren en debiteuren administratie en beheer;
• voorbereiden van diverse belastingaangiftes (o.a. BTW, loonheffingen);
• assisteren maandafsluiting;
• facturen opstellen en indien nodig zelf coderen van inkoopfacturen;
• treasury activiteiten (betalingen en intercompany cashstromen);
• treasury activiteiten (betalingen en intercompany cashstromen);

Wat typeert jou als persoon?
• Goede communicatievaardigheden en organisatiebewustzijn;
• Accuraat en analytisch;
• Resultaatgerichtheid en flexibiliteit;
• Plannen en organiseren.

Wat breng jij mee?
• Teamplayer met MBO+ werk- en denkniveau;
• Minimaal 2 jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
• Ervaring met Exact en PaletteArena zijn een pré.

Een extra reden om voor Steel Solutions B.V. te kiezen
Steel Solutions B.V. biedt een interessante en afwisselende functie in een groeiende organisatie. Binnen de organisatie zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast wordt er bij de functie een passend salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden en zijn er mogelijkheden om opleidingen te volgen.

Uitgedaagd?
Wil je ook deel uitmaken van deze Wolf Pack? Heb je vragen om een specifieker beeld te krijgen van je job? Weet je wellicht iemand die wij juist zouden moeten benaderen? Ik spreek je graag: Kim Hughes, k.hughes@steel-solutions.nl / +31(0)6 1840 8157. We ontvangen je sollicitatie graag vóór 15 juli ‘20 .

Stay up to date with our blog

Brexit fears and the UK steel sector

Brexit is at a critical final phase, and concerns across many industries are increasing about the huge impact a ‘no deal’ scenario would have on them.