Customer Support Medewerk(st)er

Steel Solutions B.V. is de logistieke distributie partner voor staalproducten. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie en bieden aantoonbare toegevoegde waarde en service voor onze klanten. Zo zijn wij de eerste organisatie die een eigen E-fulfilment platform ontwikkeld voor de wereldwijde staalindustrie. Kortom, samen hebben wij de focus op innovatie die moet leiden tot de groei van ons bedrijf, zonder hierin concessies te doen aan positieve klantervaringen, en het leveren van positieve bijdrage aan het milieu en onze samenleving.

 

Werken voor en bij Steel Solutions B.V. betekent meewerken aan een geweldig internationaal bedrijf dat acteert in het hart van de Europese staalindustrie. Wij ontzorgen alle partijen die deel uitmaken van de internationale staal supply chain en bieden daarnaast vele value added services, zoals het complete proces van verzending, douane en fiscale afhandeling. Ook beschikken wij over unieke faciliteiten die het mogelijk maken om staalproducten per schip, vrachtauto en zelfs per trein te ontvangen en te verzenden. Onze trimodale werkwijze!

 

Wij zijn op zoek naar mensen die samenwerken, ondernemerschap tonen, verbeteren en vernieuwen en hier nemen wij een voorbeeld aan de wolf: Sociale dieren die in een goed georganiseerde roedel leven, met ieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheid en aanpassingsvermogen. Steel Solutions B.V. maakt bij het uitbesteden van opdrachten veelal gebruik van haar zusterondernemingen Maasterminal Maastricht B.V. en SLE Global Logistics B.V.

 

Ter uitbreiding van onze Wolf Pack zijn wij opzoek naar een enthousiaste en hands-on:

 

Customer Support Medewerk(st)er

Als Medewerker Customer Support ben je werkzaam op de afdeling Bedrijfsbureau. Je bent een echte enthousiaste teamplayer waarbij de klantbeleving bovenaan staat. Je bent verantwoordelijk voor het secuur en accuraat inboeken van de binnenkomende orders. Jij draagt zorg voor deze order van A tot Z en zorgt in samenspraak met jouw collega’s dat de orders op het juiste moment ons magazijn verlaten. In de tussentijd houd je goed contact met onze klanten om hen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen omtrent de order.

Als Medewerker Customer Support ben je werkzaam op de afdeling Bedrijfsbureau. Je bent een echte enthousiaste teamplayer waarbij de klantbeleving bovenaan staat. Je bent verantwoordelijk voor het secuur en accuraat inboeken van de binnenkomende orders. Jij draagt zorg voor deze order van A tot Z en zorgt in samenspraak met jouw collega’s dat de orders op het juiste moment ons magazijn verlaten. In de tussentijd houd je goed contact met onze klanten om hen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen omtrent de order.

 

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Invoeren van klantenorders en overige administratieve werkzaamheden;
 • contactpersoon voor klanten;
 • klacht signalering en afhandeling;
 • vragen behandelen van klanten over lopende zendingen;
 • contact onderhouden met de betrokken afdelingen omtrent orders;
 • ondersteunen in het oplossen van eventuele knelpunten in de capaciteiten- en/of transportplanning met operations;
 • bijdragen aan het verbeteren van het totale bedrijfsproces;

 

Wat geven wij terug?

Ons bedrijf maakt een geweldige interessante ontwikkeling en groei door – van een gewaardeerde traditionele logistieke dienstverlener met een hoogwaardig service niveau naar een vooruitstrevende E-fulfilment organisatie die steeds meer vanuit data en automatisering acteert. Door de innovaties waar wij mee bezig zijn, kun jij echt je eigen persoonlijke bijdrage leveren in de transitie van onze organisatie gedurende deze groeiperiode. Binnen de organisatie zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast bieden wij niet alleen een passend salaris en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, maar bieden wij ook de mogelijkheden om opleidingen te volgen, ben je werkzaam in een vooruitstrevend team met een informele sfeer en zijn er regelmatige borrels.

 

Wat wij zoeken!

Samenwerken, tonen van ondernemerschap en continu bezig willen zijn met verbeteren en vernieuwen zijn niet alleen mooie skills, maar juist de krachtige competenties die jou typeren. Daarnaast ben je enthousiast en optimistisch van aard en wil je graag een bijdrage leveren aan een gezellige en vooruitstrevende werksfeer. Je bezit de volgende competenties:

 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • cijfermatig, analytisch en planmatig onderlegd;
 • voldoende probleemoplossend vermogen;
 • resultaatgerichtheid en klantgerichtheid;
 • initiatiefrijk en teamplayer.

 

Wat breng jij mee?

 • Teamplayer met MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 1 jaar ervaring in een relevante vergelijkbare functie;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van de Duitse taal is een pre.

 

Uitgedaagd?

Ben jij de spin in het web die wij zoeken?
Krijg jij energie van een functie met veel klantcontact waarbij je altijd 3 stappen vooruit denk? Dan zijn wij op zoek naar jou en ontvangen graag jouw reactie! Give us a howl als je vragen hebt en stuur je CV met motivatie naar Giulio Vigliaroni op g.vigliaroni@steel-solutions.nl of bel +31(0)6 4210 3146. Wij ontvangen je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk!

Misschien ken jij wel iemand die zich hierop aangesproken voelt? Deel deze vacature dan vooral in jouw netwerk!

Bezoek ook onze website voor aanvullende informatie: https://steel-solutions.nl/careers/

 

Stay up to date with our blog

Brexit fears and the UK steel sector

Brexit is at a critical final phase, and concerns across many industries are increasing about the huge impact a ‘no deal’ scenario would have on them.