Warehouse medewerker

Steel Solutions B.V. werkt voor de meest toonaangevende staalproducenten, handelsbedrijven, servicecentra en afnemers ter wereld. Wij organiseren de supply chain en warehousing en bieden daarnaast vele value add services, zoals het complete proces van verzending, douane en fiscale afhandeling. Werken voor Steel Solutions B.V. betekent werken voor een geweldig bedrijf waar je werkzaam bent in het hart van de supply chain: Niet alleen organiseren wij de gehele logistieke keten, maar bij ons komen de producten per schip, trein of vrachtauto binnen tot in onze warehouses. Wij zijn op zoek naar mensen die samenwerken, ondernemerschap tonen, verbeteren en vernieuwen en hier nemen wij een voorbeeld aan de wolf: Sociale dieren die in een goed georganiseerde roedel leven, met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid en aanpassingsvermogen. Steel Solutions B.V. maakt bij het uitbesteden van opdrachten veelal gebruik van haar zusterondernemingen Maasterminal Maastricht B.V. en SLE Global Logistics B.V.

Op dit moment zijn wij vanwege groei van de organisatie op zoek naar een enthousiaste

Warehouse medewerker (1,0 fte)


Het werk

 • In deze functie ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van schepen, treinen en vrachtauto’s met behulp van bovenloopkraan, coiltang, platentang en heftruck;
 • daarnaast is het jouw taak de administratie rondom het laden en lossen op een correcte wijze af te handelen. De administratie bestaat uit het uitvoeren van binnenkomende orders, markeren van goederen, verzendklaar maken van uitgaande goederen en het controleren van vrachtbrieven en bestellingen;
 • je controleert de binnenkomende en de uitgaande goederen en zorgt ervoor dat deze op een veilige manier worden geladen en gelost;
 • wellicht ben je ook verantwoordelijk voor het zelfstandig instellen en (tegelijkertijd) bedienen van verschillende zaagmachines en daarmee het tijdig afleveren van kwalitatieve en kwantitatieve onderdelen. Het gaat daarbij om het zagen van staven en buizen aan de hand van klantspecificaties. Tevens anticipeer je op eventuele stilstand, registreer je de productieaantallen en bied je ondersteuning tijdens inspecties;
 • verder zorg jij ervoor dat het magazijn er netjes en geordend uitziet. Het onderhouden van de gereedschappen en de machines waarmee wordt gewerkt, behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Competentieprofiel

 • Veiligheidsbewustzijn;
 • goede communicatievaardigheden en teamplayer;
 • leergierig en resultaatgerichtheid;
 • flexibiliteit en proactief.

Het profiel

 • MBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • geldige certificaten veilig verplaatsen van lasten en heftruck zijn een pré;
 • goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • momenteel betreft het een dagdienst functie, maar dit is altijd afhankelijk van de vraag van de markt. Voor deze functie is bereidheid om te werken in een ploegensysteem een must.

Waarom Steel Solutions B.V.

Steel Solutions B.V. biedt een interessante en afwisselende functie in een groeiende organisatie. Binnen de organisatie zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast wordt er bij de functie een passend salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden en zijn er mogelijkheden om opleidingen te volgen.

Interesse?

Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie zo snel als mogelijk naar g.vigliaroni@steel-solutions.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Giulio Vigliaroni via telefoonnummer +31(0)6 1840 8157.

Stay up to date with our blog

Brexit fears and the UK steel sector

Brexit is at a critical final phase, and concerns across many industries are increasing about the huge impact a ‘no deal’ scenario would have on them.