Warehouse Supervisor

Steel Solutions B.V. is de logistieke distributie partner voor staalproducten. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie en bieden aantoonbare toegevoegde waarde en service voor onze klanten. Zo zijn wij de eerste organisatie die een eigen E-fulfilment platform ontwikkeld voor de wereldwijde staalindustrie. Kortom, samen hebben wij de focus op innovatie die moet leiden tot de groei van ons bedrijf, zonder hierin concessies te doen aan positieve klantervaringen, en het leveren van positieve bijdrage aan het milieu en onze samenleving.

 

Werken voor en bij Steel Solutions B.V. betekent meewerken aan een geweldig internationaal bedrijf dat acteert in het hart van de Europese staalindustrie. Wij ontzorgen alle partijen die deel uitmaken van de internationale staal supply chain en bieden daarnaast vele value added services, zoals het complete proces van verzending, douane en fiscale afhandeling. Ook beschikken wij over unieke faciliteiten die het mogelijk maken om staalproducten per schip, vrachtauto en zelfs per trein te ontvangen en te verzenden. Onze trimodale werkwijze!

 

Wij zijn op zoek naar mensen die samenwerken, ondernemerschap tonen, verbeteren en vernieuwen en hier nemen wij een voorbeeld aan de wolf: Sociale dieren die in een goed georganiseerde roedel leven, met ieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheid en aanpassingsvermogen. Steel Solutions B.V. maakt bij het uitbesteden van opdrachten veelal gebruik van haar zusterondernemingen Maasterminal Maastricht B.V. en SLE Global Logistics B.V.

 

Voor onze Wolf Pack zijn wij opzoek naar een enthousiaste en hands-on fulltime:

 

Warehouse Supervisor

Als Warehouse Supervisor sta jij stevig in je schoenen en draag je zorg voor de uitvoering en het optimaliseren van het logistieke proces in het Warehouse, zodanig dat wordt voldaan aan de gestelde productienormen, tijds- en kwaliteitseisen en vastgestelde procedures en regels. De afdeling Warehouse verzorgt alle inslag, opslag en uitslag van goederen van de klanten en value added activiteiten. Als Supervisor Warehouse rapporteer je aan de Warehouse Manager en word je verantwoordelijk voor het aansturen van 2 á 3 terminals op Ankerkade 150, Ankerkade 4 en Klipperweg 10a (+- 20 medewerkers). De Warehouse Medewerkers werken in een twee en drie ploegendienst met ca. 2 á 3 medewerkers per ploeg. Voor jou als Warehouse Supervisor is het werken in 3 ploegen geen vereiste.

 

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Leiding geven aan het warehouse team;
 • verantwoordelijk voor de processen van jouw afdeling in het Warehouse;
 • bewaken van de uitvoering van de logistieke processen t.o.v. dag- en weekplanning;
 • verzorgen van managementinformatie aan de hand van vooraf afgesproken targets/KPI’s;
 • toezien op de uitvoering van kwaliteits- en veiligheidsvoorwaarden en het treffen van corrigerende maatregelen bij afwijkingen;
 • naast de afstemming van de dagelijkse planning met je team heb je intensief contact met de Warehouse Manager en Bedrijfsbureau Supervisor, ook heb je veel contact met andere belanghebbende afdelingen om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • contactpersoon voor diverse klanten;
 • bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van procedures en systemen binnen het totale bedrijfsproces.

 


Wat geven wij terug?

Ons bedrijf maakt een geweldige interessante ontwikkeling en groei door – van een gewaardeerde traditionele logistieke dienstverlener met een hoogwaardig service niveau naar een vooruitstrevende E-fulfilment organisatie die steeds meer vanuit data en automatisering acteert. Door de innovaties waar wij mee bezig zijn, kun jij echt je eigen persoonlijke bijdrage leveren in de transitie van onze organisatie gedurende deze groeiperiode. Binnen de organisatie zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast bieden wij niet alleen passend salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, maar bieden wij ook de mogelijkheden om opleidingen te volgen.

 

Wat wij zoeken!

Samenwerken, tonen van ondernemerschap en continu bezig willen zijn met verbeteren en vernieuwen zijn niet alleen mooie skills, maar juist de krachtige competenties die jou typeren. Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en bezit je de volgende competenties:

 • Leiderschap met een gezonde portie zelfvertrouwen en collegialiteit;
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • probleemoplossend en conceptueel denkvermogen;
 • resultaat- en klantgerichtheid;
 • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 


Wat breng jij mee?

 • Teamplayer met MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een relevante vergelijkbare functie;
 • kennis van procedures, processen en systemen binnen de logistiek.

 

Uitgedaagd?

Voel jij je aangesproken? Krijg je al honger naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou en ontvangen graag jouw reactie! Give us a howl als je vragen hebt en stuur je CV met motivatie naar Giulio Vigliaroni op g.vigliaroni@steel-solutions.nl of bel +31(0)6 4210 3146. Wij ontvangen je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk!

Misschien ken jij wel iemand die zich hierop aangesproken voelt? Deel deze vacature dan vooral in jouw netwerk!

Bezoek ook onze website voor aanvullende informatie: https://steel-solutions.nl/careers/

 

Stay up to date with our blog

Brexit fears and the UK steel sector

Brexit is at a critical final phase, and concerns across many industries are increasing about the huge impact a ‘no deal’ scenario would have on them.