Wij zijn continu op zoek naar medewerk(st)ers met de juiste mindset!
Functietitel en functie-inhoud nader te bepalen!

Zoek jij een werkplek puur omdat het moet? Dan hoef je hier niet verder te lezen. Wij zoeken medewerkers die passie hebben voor wat ze doen en voor de kwaliteit in de diensten en producten die zij leveren. Wil jij een impact maken en wil jij verbeteringen opzoeken? Misschien hebben wij dan wel iets voor jou! Wij zoeken niet alleen de skills, wij zoeken iemand met de juiste mindset. We zoeken iemand die echt een impact wil maken en dan beloven wij jou dat jij ook echt een impact zal maken. Ooit gehoord van een bedrijf dat zichzelf als een wolven roedel ziet? Hier bij Steel Solutions werk je in cross functionele teams samen in een Wolfpack met allemaal dezelfde mentaliteit: Ondernemerschap; Verbeteren; Vernieuwen; Samenwerken! Wolven moeten goed samen kunnen werken, maar ieder heeft zijn/haar eigen taken; beter en sterker worden in de roedel en uitdagingen aangaan zijn prioriteiten. Dit zie je continu terug in ons bedrijfs-DNA!

Nu je er toch bent, neem een diepere kijk in de kernwaarde van de Wolfpack
Wolven DNA
Onze waarden komen overeen met het wolven DNA. Metaforisch zijn wij als medewerkers in ons bedrijf te vergelijken met een Wolf Pack: Sociale en intelligente dieren die in een goed georganiseerde roedel leven. Een roedel is een coöperatief samenwerkingsverband waarin de communicatie uitermate goed is geregeld en is afgestemd. Wolven delen ervaring met elkaar van generatie op generatie. In een roedel neemt ieder zijn verantwoordelijkheid. Iedere wolf heeft zijn eigen rang en bijbehorende taak, waardoor iedere wolf zijn eigen aantoonbare toegevoegde waarde heeft. Wolven zijn resultaatgericht en initiatiefrijk. Daarnaast ontdekken wolven nieuwe gebieden en hebben zij veel aanpassingsvermogen. Hierdoor kunnen ze zich goed aanpassen in de snel veranderende omgeving en proactief reageren op kansen en bedreigingen.
Samenwerken, hebben en tonen van ondernemerschap en continu bezig willen zijn met verbeteren en vernieuwen zijn geen mooie typeringen, maar juist de krachtige competenties die jou typeren.

Wat wij doen:
Steel Solutions B.V. is de logistieke distributie partner voor staalproducten. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie en bieden aantoonbare toegevoegde waarde en service voor onze klanten. Zo zijn wij de eerste organisatie die een eigen E-fulfilment platform ontwikkeld voor de wereldwijde staalindustrie. Kortom, samen hebben wij de focus op innovatie die moet leiden tot de groei van ons bedrijf, zonder hierin concessies te doen aan positieve klantervaringen, en het leveren van positieve bijdrage aan het milieu en onze samenleving.
Werken voor en bij Steel Solutions B.V. betekent meewerken aan een geweldig internationaal bedrijf dat acteert in het hart van de Europese staalindustrie. Wij ontzorgen alle partijen die deel uitmaken van de internationale staal supply chain en bieden daarnaast vele value added services, zoals het complete proces van verzending, douane en fiscale afhandeling. Ook beschikken wij over unieke faciliteiten die het mogelijk maken om staalproducten per schip, vrachtauto en zelfs per trein te ontvangen en te verzenden. Onze trimodale werkwijze!
Steel Solutions B.V. maakt bij het uitbesteden van opdrachten veelal gebruik van haar zusterondernemingen Maasterminal Maastricht B.V. en SLE Global Logistics B.V.

Wat geven wij terug:
Op dit moment zijn wij vanwege groei van de organisatie op zoek naar nieuwe medewerk(st)ers voor onze WolfPack. De innovaties waar wij mee bezig zijn zorgen er echt voor dat jij jouw eigen persoonlijke bijdrage kunt leveren in de transitie gedurende deze groeiperiode. De functietitel en functie-inhoud zijn nader te bepalen; wij vinden het veel belangrijker dat jij een zelfsturend persoon bent die constant bezig is met zijn/haar eigen ontwikkeling en wij bieden de ruimte en mogelijkheden om je hierin te ondersteunen. Daarnaast bieden wij niet alleen passend salaris en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, maar bieden wij ook de mogelijkheden om opleidingen te volgen.

Wat wij zoeken:
Heb je naast de bovenstaande kernwaarde energie en passie voor je werk en ben je proactief en betrokken? Ben je een gedreven optimist die constant bezig is met het vergroten van zijn verantwoordelijkheid en het nastreven van zijn gestelde doelen? Dan ben jij wie wij zoeken! Laat ons weten waar jij je energie vandaan haalt, welke afdelingen/richtingen jou interesseren en waar jij in wilt excelleren en haal het meeste uit je werk!

Denk je: YES! Dit is hem!
Dan zijn wij op zoek naar jou en ontvangen graag jouw reactie! Give us a howl als je vragen hebt en stuur je CV met motivatie naar Giulio Vigliaroni op g.vigliaroni@steel-solutions.nl of bel +31(0)6 4210 3146. Wij ontvangen je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk!
Misschien ken jij wel iemand die zich hierop aangesproken voelt? Deel deze vacature dan vooral met anderen!

Stay up to date with our blog

Brexit fears and the UK steel sector

Brexit is at a critical final phase, and concerns across many industries are increasing about the huge impact a ‘no deal’ scenario would have on them.